Loading...

Dobrodošli na Trziste.ba!
Pronađite NAJPOVOLJNIJU ponudu za registraciju Vašeg vozila!  Napravi novi zahtjev

Trziste.ba

Nudite usluge osiguranja vozila kao agent ili firma?

  • Ukoliko ste Agent koji vrši registraciju i osiguranje vozila, na jednostavan način na ponuđenoj formi Trziste.ba (Kutak za agente-Registracija) unesete nekoliko osnovnih podataka o sebi čime formirate svoj profil, kojeg nakon obrade aktivira Trziste.ba. Time dobijate ekskluzivno pravo da budete učesnik na našem „Tržištu“, odnosno vršite pregled svih zahtjeva za registraciju i osiguranje vozila naših Korisnika i imate mogućnost slanja svoje ponude onim Korisnicima koje Vi izaberete. 
  • Na ovaj način dobijate izuzetnu mogućnost da za Vašu ponudu lično sazna veliki broj Korisnika kojima je potrebna usluga registracije i osiguranja vozila, pri čemu Vaši lični podaci kao Agenta ostaju zaštićeni. Vidljiv je samo sadržaj Vaše PONUDE i broj telefona! Vaša ponuda je Vaš besplatni reklamni prostor u kome možete navesti sve prednosti Vaše usluge kao agenta.                             
  • Dobijate sledeće pogodnosti:


1. ANONIMNO slanje ponuda direktno na mail korisnika.

 

2. U polje “napomena” unutar vaše ponude imate mogućnost iskazivanja karakteristika vaših usluga, njihovih specifičnosti i SAMOREKLAMIRANJE.

 

3. Na vama je samo da ŠALJETE svoje ponude i sačekate da vas korisnici izaberu, a tada dobijate njihove kontakt podatke kako bi ostvarili uspješnu saradnju.

 

4. Pomoću naše platforme imate mogućnost formiranja svoje BAZE klijenata sa kontaktima, a svaki naredni dan priliku da osvojite nove klijente i proširite bazu.

 

5. SVAKODNEVNIM i redovnim slanjem ponuda za sve unešene zahtjeve u vašem gradu dobijate VIP status i u budućnosti mogućnost različitih privilegija, npr:

               ☆ besplatni paketi

 mogućnost izbora ciljanih grupa korisnika,

 automatsko slanje ponuda za ista vozila         

☆dobijanje oznake BEST AGENT i još mnogo toga.


Ukoliko niste stigli poslati nove ponude, omogućeno je automatsko slanje prema vlasnicima vozila, vaših standardnih ponuda u jedinstvenoj formi REKLAME .


Izgled vaše ponude na slici :

Kontakt

Imate pitanja? Potrebna vam je pomoć?

Kontaktirajte nas
Sva prava zadržana. Trziste.ba - 2019