Loading...

Dobrodošli na Trziste.ba!
Pronađite NAJPOVOLJNIJE ponude iz oblasti osiguranja!  Zahtjev za osiguranje vozila

  Zahtjev za osiguranje imovine

Trziste.ba

Top 7 automobila sa 7 sjedišta

Zanimljivosti
Autor: Administrator 26.01.2019

Top 7 automobila sa 7 sjedišta


Porodice sa više djece često se nađu u nezgodnoj situaciji kada se svi zajedno moraju prevesti automobilom na neku kraću udaljenost, a da ne govorimo o nekom dužem putovanju.

Međutim, i za porodice sa četvoro i više djece postoje kvalitetna automobilska rješenja.

U ovom članku Vam donosimo 7 automobila sa 7 sjedišta, koja možete razmotriti ako ste planirali pravi porodični automobil za Vašu veliku porodicu.

1 Peugeot 5008

Peugeot 5008 se često naziva kraljem porodičnih automobila. Sa ovim modelom, Peugeot je promjenio koncepciju modela 5008, te ga transformisao iz tipičnog monovolumena u urbani SUV.

Buduće vlasnike će ugodno iznenaditi način na koji se 5008 ponaša u vožnji, a treba istaći da u sve pakete opreme serijski ulazi automatska kočnica u slučaju opasnosti, sistem upozoravanja vozača i prepoznavanja saobraćajnih znakova.

2 Ford Galaxy

Ford Galaxy je luksuznija verzija porodičnog auta, koje se proizvodi od 1995. godine. Pruža komfor putnicima na stražnjem sjedištu sa posebnim klima sistemom i opcijom kojom se podiže treći red sjedišta pritiskom na dugme. Napredne tehnologije implementirane u Ford Galaxy su inteligentni Speed Limiter, te Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection (na mogući rizik od sudara daje vozaču upozorenje).

3 Audi Q7

One sa dubljim džepom može zainteresovati ovaj luksuzni, komforni automobil. Q7 dolazi sa mnogo zanimljivih karakteristika kao što su pokretanje motora bez ključa, 19-inčne aluminijumske felne te cruise control. Sva sjedišta u drugom i trećem redu imaju Isofix učvršćenja za dječja sjedišta, a roditelji mogu smjestiti u sjedalice do šestoro djece. Ovaj model odlikuje praktičnost, ugledan interijer i snažne performanse.

4 Opel Zafira

Za porodične ljude sa malom djecom je Opel Zafira odlično rješenje. Opel Zafira ima veliku nosivost (550 kg), veliki prtljažnik 600 litara zapremine (a kada se preklopi zadnja klupa 1.700 litara).

Opelov motor 2.0 DTI razvija maksimalnu snagu od 100 KS. Motor je štedljiv.

5 Volvo XC90

Volvo XC90 donosi neprikosnovenu sigurnost, moderan dizajn i nenadmašiv luksuz. Naravno, tu je I ogroman putnički i prtljažni prostor, kao i treći red sjedišta.

6 Renault Grand Scenic

Francuski veliki monovolumen jeftinija je i manja verzija skupljeg i prestižnijeg Espacea. Ima sve što jedan monovolumen treba imati – puno prostora, bogatu opremu i moderan funkcionalan dizajn.

7 Seat Alhambra

Seat Alhambra je opremljena sa čak 3 reda sjedišta i mjestom za do 7 putnika. Sva sjedišta u drugom redu mogu biti opremljena sa integrisanim dječijim sjedištima. Takođe su ugrađene pametne police koje drže stvari urednima. Opemljenost vozila, te vožnja s karakterom čine Alhambru savršenim saputnikom u porodičnom životu.Nazad na blog

Kontakt

Imate pitanja? Potrebna vam je pomoć?

Kontaktirajte nas
Sva prava zadržana. Trziste.ba - 2024