Loading...

Dobrodošli na Trziste.ba!
Pronađite NAJPOVOLJNIJE ponude iz oblasti osiguranja!  Zahtjev za osiguranje vozila

  Zahtjev za osiguranje imovine

Trziste.ba

Ovo su omiljeni automobili žena u BiH

Zanimljivosti
Autor: Administrator 28.10.2018

Ovo su omiljeni automobili žena u BiH


Nije tajna da većina osoba ženskog pola bira automobile isključivo prema vanjskom izgledu.

Pitanja koja prolaze ženama kroz misli kada se odlučuju za kupovinu vozila su: da li je lijepa boja, da li je mali i kompaktan, da li je jednostavan za upravljanje, ili da li je gepek dovoljno velik da mogu stati dječja kolica itd.

Danas Vam predstavljamo najpopularnije automobile među ženama širom svijeta, a i u BiH.

Opel Corsa

Opelovi automobili su na našim prostorima veoma popularni, najviše zbog toga što nisu skupi za održavanje jer je Opelova servisna mreža kod nas dobro razgranata. Gradski automobil koji dame biraju je Opelov model Corsa. Akutuelna Corsa E je predstavljena 2014. godine, a Opel će novu F generaciju predstaviti tokom naredne godine. Sofisticiran i dinamičan oblik je glavni razlog zašto pripadnice ljepšeg pola biraju baš ovaj automobil.

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo, još jedan njemački automobil na ovoj listi, je česta pojava na našim drumovima zbog lakoće upravljanja i parkiranja. Ovaj automobil važi za pouzdan, kvalitetan i praktičan automobil, a što je nekima možda najvažnije, ovaj automobil dobro drži vrijednost i nije ga teško ponovo dalje prodati.

Peugeot 207

Peugeot 207 je jedan on najpopularnijih supermini automobila koji se većini dopadne na prvi pogled. Prema statistikama, kod ovog automobila je zabilježeno veoma malo standardnih problema, pa vlasniku preostaje samo redovno održavanje.

Smart

Ovo nije automobil koji će odabrati neka porodična žena, baš zbog nedostatka komfora. Sa druge strane, on je neočekivano povoljan, i čest izbor mladih ljudi.

Mini Cooper

Kao i Smart, Mini je poznat kao automobil sa kojim neće biti problema pri parkiranju. Poslednji Mini je proizveden 2000. godine, a to je Mini crveni Cooper sport, koji je predat Britanskom muzeju nakon 5.387.862 napravljenih primjeraka.

Renault Megane i Renault Clio

Renault je automobil koji se često može vidjeti na bosanskohercegovačkim putevima, bilo da je u pitanju Renault Megane ili manji model, Renault Clio. Ovi automobili su kompaktni, sa dobrim performansama, i mogu se naći po povoljnim cijenama ako se odlučujete za polovno vozilo.Nazad na blog

Kontakt

Imate pitanja? Potrebna vam je pomoć?

Kontaktirajte nas
Sva prava zadržana. Trziste.ba - 2024